fbpx

ЗА НАС

Създадено през 1990 г., „РИВА“ е утвърдено на пазара издателство с дългогодишен опит в издаването на книги в областта на историята, философията, обществените науки, художествената литература от български и чуждестранни автори, а вече и на учебни помагала, учебници и детски книги.

ПОРЕДИЦАТА ВАКАНЦИОННИ КНИЖКИ

От 2013 г. стартира и издателският проект за занимателни ваканционни книжки с участието на утвърдени автори и художници – „Голямата ваканция с умните дребосъчета“. След първоначалния успех за 1. клас, впоследствие поредицата се разраства до 4. клас. „Голямата ваканция“ се радва на изключителен успех сред най-малките ученици, защото е не само образователно, но и занимателно помагало, съобразено с техните възможности и интереси.

Алтернативата за зимната ваканция е „Приказна зимна ваканция“ от 1. до 3. клас, която също предлага тематично илюстровани занимателни игри и задачи за зимната ваканция.

НАШИТЕ АВТОРИ

lili-dvorqnova

Лиляна Дворянова

Художник – илюстратор, хоноруван преподавател във Факултета по начална и предучилищна педагогика в СУ „Св. Кл. Охридски“. Съавтор и художник в популярни учебни помагала като „Голямата ваканция“ и „Приказна зимна ваканция“, както и на учебници по изобразително изкуство и музика.

vitanov

Доц. д-р Любен Витанов

Преподавател във Факултета по начална и предучилищна педагогика в СУ „Св. Кл. Охридски“. Чете курсове по методика на обучението по технологии и предприемачество, иновативни и нетрадиционни методи и стратегии на обучение, обучение в творчество и др. С дългогодишен опит в писането на учебни помагала.

Евтимия Манчева е учител с дългогодишен опит в началния етап на столично училище. Автор е на успешни учебни помагала по български език и литература, а също и на учебници.

Маргарита Тороманова е дългогодишен учител с богат опит в началния етап на образованието. Автор е на успешни учебни помагала по български език и литература, както и на учебници.

Минка Кирилова е учител с богат опит в началния етап на образованието. Автор е на успешни учебни помагала по математика, както и на учебници.

Севдалина Витанова е специалист по предучилищна педагогика също с опит в писането на помагала за ученици.

За контакти

За въпроси можете да свържете с нас чрез формата за контакти.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search