fbpx

ЗА НАС

Създадено през 1990 г., „РИВА“ е утвърдено на пазара издателство с дългогодишен опит в издаването на книги в областта на историята, философията, обществените науки, художествената литература от български и чуждестранни автори, а вече и на учебни помагала, учебници и детски книги.

ПОРЕДИЦАТА ВАКАНЦИОННИ КНИЖКИ

От 2013 г. стартира и издателският проект за занимателни ваканционни книжки с участието на утвърдени автори и художници – „Голямата ваканция с умните дребосъчета“. След първоначалния успех за 1. клас, впоследствие поредицата се разраства до 4. клас. „Голямата ваканция“ се радва на изключителен успех сред най-малките ученици, защото е не само образователно, но и занимателно помагало, съобразено с техните възможности и интереси.

Алтернативата за зимната ваканция е „Приказна зимна ваканция“ от 1. до 3. клас, която също предлага тематично илюстровани занимателни игри и задачи за зимната ваканция.

НАШИТЕ АВТОРИ

lili-dvorqnova

Лиляна Дворянова

Художник – илюстратор, хоноруван преподавател във Факултета по начална и предучилищна педагогика в СУ „Св. Кл. Охридски“. Съавтор и художник в популярни учебни помагала като „Голямата ваканция“ и „Приказна зимна ваканция“, както и на учебници по изобразително изкуство и музика.

vitanov

Доц. д-р Любен Витанов

Преподавател във Факултета по начална и предучилищна педагогика в СУ „Св. Кл. Охридски“. Чете курсове по методика на обучението по технологии и предприемачество, иновативни и нетрадиционни методи и стратегии на обучение, обучение в творчество и др. С дългогодишен опит в писането на учебни помагала.

Евтимия Манчева е учител с дългогодишен опит в началния етап на столично училище. Автор е на успешни учебни помагала по български език и литература, а също и на учебници.

Маргарита Тороманова е дългогодишен учител с богат опит в началния етап на образованието. Автор е на успешни учебни помагала по български език и литература, както и на учебници.

Минка Кирилова е учител с богат опит в началния етап на образованието. Автор е на успешни учебни помагала по математика, както и на учебници.

Севдалина Витанова е специалист по предучилищна педагогика също с опит в писането на помагала за ученици.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search