fbpx

Запознай се с джуджетата от

„Приказна зимна ваканция“!

Рижко слага лакомства в коледните торбички на послушните деца. Самото то обаче не обича сладко, а обожава моркови, които са причината да има толкова дълга и здрава брада.
Сръчко е даровит майстор и всичко му иде отръки. Той прави не само играчки за коледните елхи, но и чудни изобретения и всякакви приложения, които можете да видите в книжките от “Приказна зимна ваканция“.
Сметко е много добър в изчисленията. Ето защо смята броя на послушните и непослушните деца и от неговите изчисления зависи кой ще получи подарък и кой – въглен в чорапа. Заедно ще решавате всички задачи по математика в книжките “Приказна зимна ваканция“.
Четко е най-добрият художник сред джуджетата. Той рисува най-красивите коледни картички и картини. Заедно ще оцветявате, ще довършвате пътечки и ще се измъквате от лабиринти.
Най-красивите коледни картички надписва Букволюбчо, защото пише не само най-красиво, а и най-вярно от всичките осем джуджета. Най-много се ядосва при мисълта, че някой някога може да измисли и напише името му грешно, затова заедно ще се упражнявате в задачите по български език.
Книгите са най-любимите подаръци на Любознайчо. Той тайно чете всички книги, които децата са поръчали на Дядо Коледа, но ги пази страшно много, затова не си личи. Той е подбрал любимите си стихотворения и разкази за теб в книжките “Приказна зимна ваканция“.
Милодушко е най-мъничко и притеснително от всичките джуджета.
То винаги чака Дядо Коледа да се върне, след като е раздал подаръци из целия свят, и се грижи за него и джуджетата, когато се разболеят.
Троско си пада костелив орех и честичко се сдърпва с другите джуджета.
Иначе е добродушен и помага на всички, така че не се плаши, като го видиш, а му се усмихни!
За контакти

За въпроси можете да свържете с нас чрез формата за контакти.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search